Gå til hovedindhold

Ejendomsservice
i topklasse...

Er du på udkig efter en troværdig og leveringsdygtig servicepartner, Lausten & Co går helt tilbage til 1996 Vi udarbejder gerne et godt tilbud på en fast serviceaftale.

Læs mere

Hos Lausten & Co

...er vi ikke kun specialister i rengøring og vinduespolering.

Vi beskæftiger os også med ejendomsservice, som hører til blandt vores spidskompetencer.

Mangler du en hjælpende hånd til rengøring, vinduespolering og / eller ejendomsservice, så skal du vide, at hjælpen er nær. Vi udfører diverse serviceopgaver i København og Nordsjælland.

Historien om Lausten & Co strækker sig helt tilbage til 1996, hvor firmaet blev stiftet. Det er siden da gået stærkt. Vi har ikke kun udvidet med flere serviceydelser, men har også oprustet med flere dygtige medarbejdere med den rette faglige baggrund. Dette gør os til det ideelle valg, når en serviceopgave skal klares uden kompromisser.

En troværdig og leveringsdygtig servicepartner.

Er du på udkig efter en troværdig og leveringsdygtig servicepartner? I givet fald er du landet på den rigtige side. Vi - Lausten & Co – er nemlig altid klar til at rykke ud, når behovet for rengøring, vinduespolering eller ejendomsservice opstår. Du kan med vores brede vifte af serviceydelser fremadrettet nøjes med at kontakte én servicepartner. Det vil spare dig for både tid, penge og besvær.

En velfungerende arbejdsplads skal ikke kun være rummelig og møbleret korrekt. Den skal også være ren og pæn, så man kan skabe den ønskede trivsel for både sig selv og sine medarbejdere. Netop her kommer vi ind i billedet; vi kan nemlig byde ind med professionel rengøring og vinduespolering. Ønsker du at gøre noget godt for din virksomhed, så investér i rene kontorer. Vi udarbejder gerne et godt tilbud på en fast serviceaftale. Et godt tilbud på professionelle serviceydelser.

Driver du virksomhed i København eller Nordsjælland, og ønsker du et tilbud på rengøring, vinduespolering eller ejendomsservice, så er du mere end velkommen til at tage fat i os. Vi råder over et stort netværk og kan derfor løse langt de fleste opgaver, store som små.

Er du interesseret i at modtage et godt tilbud på en af vores serviceydelser, så tag da kontakt via telefon eller mail. Du kan også blot udfylde vores kontaktformular. Det er 100 % uforpligtende..

Rengøring

Vi tilbyder kvalitetsrengøring til både store og små virksomheder. Vi specialiseret os i at levere professionel rengøring med fokus på den høje kvalitet og den gode service.

Læs mere

Ejendomsservice

Skræddersyet ejendomsservice i København og Nordsjælland. Hos Lausten & Co har vi ikke kun et godt netværk af gartnere, men også af murere, elektrikere, malere m.fl.

Læs mere

Vinduespolering

Hos Lausten & Co tilbyder vi vinduespolering af højeste kvalitet til alle københavnske og nordsjællandske virksomheder uanset virksomhedsstørrelse og antal vinduer.

Læs mere