Ejendomsservice

Hos Lausten & Co har vi i årevis kun tilbudt rengøring og vinduespolering til vores mange loyale kunder. Nu har vi også mulighed for at tilbyde professionel ejendomsservice.

I dag varetager vi en lang række ejendomme i København og Nordsjælland, hvor vi oplever stor tilfredshed. Vi har dog kapacitet til at servicere endnu flere ejendomme i disse områder, hvorfor du skal være hjertens velkommen til at indhente et tilbud. Vi siger aldrig nej til nye bekendtskaber og nye udfordringer.

Skræddersyet ejendomsservice i København og Nordsjællandejendom

Ejendomsservice er et vidt begreb, som dækker over både indvendig og udvendig vedligeholdelse af ejendomme. Vi tager os gerne af det hele, men tilbyder også kun at varetage den udvendige vedligeholdelse, hvis der er styr på den øvrige del. Inden for ejendomsservice kan vi bl.a. tilbyde pleje og vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning om vinteren.

Hos Lausten & Co har vi ikke kun et godt netværk af gartnere, men også af murere, elektrikere, malere m.fl. Derved kan vi løse langt de fleste opgaver og levere all-round ejendomsservice. Vi er af den overbevisning, at vejen til et godt samarbejde bygger på tillid og åben kommunikation. Derfor vægter vi netop disse parametre højt i vores arbejde med ejendomsservice.

Om behovet er stort eller småt, så tager vi gerne en uforpligtende snak og udarbejder et personligt tilbud på ejendomsservice. Har du spørgsmål til vores ydelser og / eller priser, så kan du altid fange os pr. telefon eller mail.