Profil

Vision og målsætning

Vi hos Lausten & Co. er og vil gerne fremstå som en stærk servicepartner for vores kunder, på flere fagområder end rengøring. Vi ved at det både er tids og pengebesparende men også trygt at kunne ringe til os og vide at opgaven hvad end den måtte være, bliver løst af nøje udvalgte samarbejdspartnere med professionel baggrund.

Vi tror på at det er i kundens bedste interesse, at have én kontakt til flere fagområder end 5 forskellige kontaktpersoner, kort sagt vi samler trådende for kunden og gør kommunikationsvejen enklere.

Målsætning

Vi vil gerne indenfor en overskuelig periode, dække så mange serviceområder hos vore kunder som muligt, til konkurrencedygtige priser. Det er meningen at vore kunder skal kunne spare enten tid eller penge i denne proces og føle et engagement fra vores side.

Vores netværk af serviceudbydere på de forskellige fagområder skal hele tiden holdes ajour og udbygges i processen.

Vi vil med vores netværk af professionelle fagfolk, være de første kunden ringer til i forbindelse med en serviceopgave.

Rene og pæne vinduer kommer ikke af sig selv

…dét kræver dedikeret vinduespudsning

At polere vinduer på en arbejdsplads kræver som regel ikke bare den rette ekspertise og erfaring. Det kræver også de rette redskaber. I mange tilfælde vil vinduerne være så svært tilgængelige, at man tvivler på, om det overhovedet kan lade sig gøre at udføre en vinduespudsning. I den anledning kan vi afsløre, at alt kan lade sig gøre, når man besidder de rette redskaber og en masse faglig ekspertise.