Et sikkert valg af servicepartner.

Professionel rengøring – nærmere betegnet erhvervsrengøring – til konkurrencedygtige priser – dét får du hos os. Netop rengøring har lige siden opstarten for flere årtier siden været vores kerneområde. Derfor kan vi bryste os af mange års erfaring og værdifuld ekspertise på området.

Hos Lausten & Co har vi specialiseret os i at levere professionel rengøring med fokus på den høje kvalitet og den gode service. Det har ikke kun kastet en masse glade kunder af sig, men har også gjort os dygtigere og mere skarpe på alle parametre. Alt dette gør os til et sikkert valg af servicepartner. Vi kan foruden rengøring også byde ind med vinduespolering og ejendomsservice.

Vi tilbyder kvalitetsrengøring til både store og små virksomheder

Som en lokal servicepartner med mange års erfaring kan vi naturligvis levere miljøvenlig og svanemærket rengøring til både store og små virksomheder. Vi tager os gerne af både store og små opgaver og opererer i øvrigt i et stort geografisk område. Vi har base i Hillerød, men arbejder i hele Nordsjælland og tager gerne turen til København for at servicere vores kunder.

RengøringVi gør generelt en stor indsats for at sikre en så effektiv og miljøvenlig rengøring som muligt. Det gør vi bl.a. ved at uddanne vores medarbejdere i miljøvenlig rengøring, anvende rengøringsmidler uden kemikalier, reducere vandforbruget og meget mere. Du gør dermed både pengepungen og miljøet en tjeneste ved at hyre os til den daglige (eller ugentlige) rengøring.

Lader du os varetage den daglige rengøring på arbejdspladsen, så kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi går nemlig op i selv de mindste detaljer. Ønsker du et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer gerne på alle tænkelige spørgsmål.